Истакни свој чланак/успех/услугу на нашој интернет страници

Подели своје услуге вештака/саветника/правника са заједницом Српске Адвокатске Коморе

Упутства и смернице за објављивање чланка

Уколико желите да на интернет страници Српске Адвокатске Коморе објавите свој чланак, студију, или текст, имајте у виду следеће:

1. Пре писања и/или подношења нацрта за чланак, студију, или текст, а како бисмо установили да ли тема задовољава потребе објављивања и како бисмо размотрили обим теме, писац треба да контактира Српску Адвокатску Комору путем имејла на serbianattorneyassociation@gmail.com . Предност имају чланови Српске Адвокатске Коморе.

2. Нацрти морају у потпуности бити откуцани. Сви цитати, ако постоје, треба да буду у складу стила за цитирање објашњеног у The Bluebook: A Uniform System of Citation.

3. Биће нам потребна кратка биографија и скорашња фотографија сваког аутора. При крају поднеска, молимо Вас да укључите три до пет речи или кратких фраза који ће нам помоћи у креирању предметног индекса.

Reviewing the Law
Feature articles
spotlight success
Receiving Award on Stage

Истакни свој успех на интернет страници Српске Адвокатске Коморе

• Да ли сте недавно постали партнер у адвокатској канцеларији? Да ли сте покренули своју адвокатску праксу? Да ли сте издејствовали велику победоносну пресуду? Да ли сте учествовали у стварању преседана? Да ли је Ваш чланак објављен у рецензентским или другим издањима? Поделите то с нама!

• Пишите нам на serbianattorneyassociation@gmail.com , како бисмо могли да поделимо Ваше успехе и достигнућа са заједницом Српске Адвокатске Коморе.

Уколико сте стручњак у одређеној области(ма) и желели бисте да поделите своје стручно знање са нашом правном заједницом, контактирајте нас путем имејла на serbianattorneyassociation@gmail.com и пошаљите нам:

• Податке везане за области или индустрије у којима поседујете стручно знање и у којима нудите своје услуге;

• Вашу скорашњу фотографију и резиме, који треба да поседује списак лиценци, сертификација и акредитација које поседујете;

• Списак свих предмета и спорова у којима сте били ангажовани као вештак, ако се то на Вас односи;

• Начин(е) на које Вас можемо контактирати.

Lawyer
Job interview

Понуди или тражи посао адвоката или помоћног особља за правна питања

• Ако желите да запослите адвоката или чланове помоћног особља за правна питања који су српског порекла, обратите нам се путем имејла на serbianattorneyassociation@gmail.com и укључите следеће информације:

• Име и кратки опис послодавца;

• Опис посла и услове пријема, као и тражене вештине и квалификације;

• Упуства за аплицирање.

• Ако желите да понудите Ваше правне услуге заједници Српске Адвокатске Коморе, обратите нам се путем имејла на serbianattorneyassociation@gmail.com и укључите следеће информације:

• Опис правних услуга које нудите;

• Кратку биографију која садржи преглед релевантног радног искуства, као и све лиценце, сертификације, и дозволе;

• Прецизирајте Вашу локацију и да ли бисте желели да радите у канцеларији или од куће.

job